Artikuj
Investim për të ardhmen në Pukë

Investim për të ardhmen në Pukë

Me qëllimin kryesor për të fuqizuar të rinjtë pukjanë përmes shërbimeve cilësore dhe përmirësimit të shërbimeve, Bashkimi Evropian financoi përmes skemës së granteve “BE për Bashkitë”, tre ndërhyrje me rëndësi: krijimin e Qendrës së Inovacionit, rehabilitimin e palestrës së shkollës “Migjeni” dhe rikonstruksionin e Qendrës Sportive.

Lexo më shumë
Buletini i katërt informativ

Buletini i katërt informativ

Plot 19 bashki në Shqipëri janë mbështetur me grante deri në 200,000 EURO për ndërhyrje me qëllim përmirësimin e infrastrukturës dhe shërbimeve vendore, për zhvillimin e të rinjve dhe të komunitetit, për edukimin, kujdesin social, kulturën dhe sportet në nivel vendor....

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest