Evente
16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

Projekti “BE për Bashkitë”, financuar nga BE, organizoi sesionin e fundit informues në Vlorë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit jugor, ku u prezantuan objektivat, fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe kriteret e aplikimit në thirrjen e dytë të skemës së...

Lexo më shumë
11-12 Maj/ Takim informues në Elbasan

11-12 Maj/ Takim informues në Elbasan

Projekti “BE për Bashkitë”, i financuar nga BE, zhvilloi sesionin e dytë informues në Elbasan. Përfaqësuesit nga bashkia Elbasanit, Librazhdit, Prenjasit, Maliqit, Kolonjes, Belshit, Cerrikut dhe Skraparit u njohën me fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe...

Lexo më shumë
28-29 Prill/ Takim informues në Lezhë

28-29 Prill/ Takim informues në Lezhë

Ekipi i #BEpërBashkitë vijon me sesionin e dytë informues në Lezhë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit verior. Gjatë këtij takimi u prezantuan dokumentet, rregullat dhe proceduarat e aplikimit të cilat duhet të ndiqen nga të gjitha bashkitë të interesuara për...

Lexo më shumë

Katër takimet infomuese për thirrjen e parë të granteve

Ekipi i projektit “BE për Bashkitë” prezantoi thirrjen e parë të aplikimit për grante investimesh në katër takimet informuese të zhvilluara në Shkodër, Vlorë, Pogradec dhe Tiranë. Përfaqësuesit e 61 bashkive shqiptare të rajonit verior, jugor, juglindor dhe qendror u...

Lexo më shumë
Lançimi i Projektit BE për Bashkitë

Lançimi i Projektit BE për Bashkitë

Eventi i lançimit të projektit “BE për Bashkitë” u organizua në gjysmën e parë të muajit Tetor. Ky event kishte si qëllim të promovojë mbështetjen e Bashkimit Evropian (BE) për bashkitë në Shqipëri, në funksion të integrimit evropian, qeverisjes së mirë dhe zhvillimit...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest