“BE për Bashkitë”: investime, shërbime dhe ngritje kapacitetesh për pushtetin vendor

Editorial nga Marie Augouy, Menaxhere Programi për Qeverisjen Rajonale dhe Lokale, Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri.

Bashkitë më pranë perspektivës evropiane me mbështetjen e “BE për Bashkitë”

Nga Adelina Farriçi, Drejtoreshë Ekzekutive e Shoqatës për Autonomi Vendore

Tre investime për rininë në Pukë

Tre investime për rininë u inauguruan në Bashkinë e Pukës me fondet e Bashkimit Evropian, përmes skemës së granteve “BEpërBashkitë”…

Bashkia Mat, Modernizohet Pallati i Kulturës “Shefqet Doda”

Pallati i Kulturës “Shefqet Doda” tashmë ka një pamje krejt të re falë investimit të Bashkimit Evropian, përmes skemës së granteve “BE për Bashkitë”.

Më shumë shërbime cilësore për komunitetin e Shkodrës në Qendrën Multifunksionale të rinovuar tërësisht

Bashkia e Shkodrës përuroi rikonstruksionin dhe mobilimin e ambienteve të Qendrës Multifunksinale “Xixëllonjat”, një investim i Bashkimit Evropian përmes Skemës së Granteve “BE për Bashkitë”.

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Mbi 320 të rinj janë përfitues të shërbimeve të Qendrës Rinore “Ollga Shuraja” në Bashkinë e Përmetit, që u inaugurua në datë 22 nëntor 2023.

Hap dyert qendra e re rinore multifunksionale në Lushnje

Pritje mbreslënëse nga të rinjtë e Bashkisë së Lushnjes, që tashmë kanë në dispozicion për veprimtaritë kulturore dhe artistike një Qendër të re Rinore Multifunksionale.

Të rinjtë ndanë një përvojë frymëzyese në shkollën verore 2023

Përmirësimi i shërbimeve për të rinjtë, siç është rasti i rikonstruksionit të Qendrës Rinore Multifunksionale, rrjedhimisht ndikon drejtëpërsëdrejti në rritjen e mundësive.

Shkrimi i një projekt-propozimi i suksesshem

Shkrimi i një projekt-propozimi i suksesshëm: trajnime në Krujë, Vlorë dhe Shëngjin.

Bashkimi Evropian për Bashkitë

Infrastrukturë, shërbime publike dhe jetesë më e mirë!

[

Lëviz Poshtë

 Tirana, Albania

Çfarë është BE për Bashkitë?

BE për Bashkitë është projekt i ri i financuar nga Bashkimi Evropian. Qëllimi tij është të mbështesë potencialin zhvillimor të bashkive dhe të përmirësojë kushtet socio-ekonomike dhe mjedisore të komuniteteve lokale në Shqipëri. Projekti synon trajtimin e problemeve kryesore që prekin cilësinë e jetës dhe perspektivat ekonomike të komunitetit duke i përafruar me standardet evropiane.

Lajmet

Thirrje për Vlerësues të Jashtëm për Projektin BEpërBashkitë

Titulli i kontratës: Vlerësues i Jashtëm për Projektin BEpërBashkitë Projekti: “BE për Bashkitë”...

Thirrje për Ekspert për financimin, buxhetimin e bashkisë dhe procedurat e prokurimit të BE-së

Titulli i kontratës: Ekspert për financimin e BE-së, buxhetimin e bashkisë dhe procedurat e...

Qendra Rinore Multifunksionale, shërbime dhe nxitje për rininë në Lushnje

Me të përmendur Lushnjën, shumëkush mendon për Kongresin e Lushnjës në të largëtin vit 1920, ku...

Workshop Teknik: Menaxhimi i fondeve të Bashkimit Evropian

“Krijimi i një mjedisi të përshtatshëm për të menaxhuar fondet e BE-së: Mësimet e nxjerra nga...

BE për Bashkitë në shifra

Bashki të Targetuara

Lloje Grantesh

Fondi i Granteve për Bashkitë

Projekte për Përmirësimin e Shërbimeve Publike

Projekte Mbështetëse për Infrastrukturën dhe Shërbimet Lokale

Pjesëtarë të Stafit të Bashkive për t’u Trajnuar

Muaj Kohëzgjatja e Projektit

Partnerët

Buletini jonë informativ

Informohu për të rejat e fundit në lidhje me projektin dhe ndryshimet e arritura në komunitetin tuaj. Regjistrohuni për të marrë buletinin tonë informativ!

Pin It on Pinterest