Thirrje për tender

Dega e NALAS në Shqipëri, në kuadër të projektit “BE për Bashkitë” ka hapur thirrjen për kontraktimin e një “Vlerësuesi për të asistuar në vlerësimin e aplikimeve të granteve, në thirrjen e dytë të propozimeve nga Bashkitë”, me mbështetjen financiare nga Bashkimi Evropian”.

Oferta duhet të dorëzohet brenda datës 16 Qershor 2022, ora 17:00.

Më poshtë gjeni dokumentet për aplikim:

Termat e referencës

Dosja e thjeshtuar për tenderin

Oferta financiare

Të dhënat juridike 

Lajme të ngjashme

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Mbi 320 të rinj janë përfitues të shërbimeve të Qendrës Rinore "Ollga Shuraja" në Bashkinë e Përmetit, që u inaugurua në datë 22 nëntor 2023. Kryetarja e Bashkisë së Përmetit, Alma Hoxha dhe Përfaqësuesja e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Marie Augouy zbuluan...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest