THIRRJE PËR KËSHILLTAR TEKNIK (INXHINIER)

Titulli i kontratës:                 Këshilltar Teknik

Projekti:                                 “BE për Bashkitë” (EU for Municipalities)

Referenca e publikimit:       EU4M – 24

Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit, në kuadër të projektit “BE për bashkitë” planifikon të angazhojë një ekspert, “Këshilltar Teknik”, me mbështetje nga Bashkimi Evropian.

Dokumentacioni i thjeshtuar i tenderit dhe informacione shtesë mund të merret në: www.eu4municipalities.al dhe www.co-plan.org

Afati për dorëzimin e aplikimeve është data 28.03.2023, ora 17:00.

Dokumentacioni i thjeshtuar i tenderit (klikoni mbi secilin dokument):

 

Termat e referencës
Termat e referencës corrigendum
Dosja e thjeshtuar e tenderit
Organizimi dhe metodologjia
Oferta financiare
Formulari i entit juridik

Lajme të ngjashme

Pin It on Pinterest