Thirrje për Ekspert për Trajnimet Rajonale – Komunikim dhe Vizibilitet

Dega e NALAS në Shqipëri, në kuadër të projektit “BE për Bashkitë” ka hapur thirrjen për kontraktimin e një “Eksperti Komunikimi dhe Vizibiliteti”, me mbështetjen financiare nga Bashkimi Evropian.

Oferta duhet të dorëzohet brenda datës 20 Qershor 2022.

Më poshtë gjeni dokumentet për aplikim:

Termat e referencës

Dosja e thjeshtuar për tenderin

Metodologjia

Oferta financiare

Të dhënat juridike 

Lajme të ngjashme

Pin It on Pinterest