13 Prill/ Hapja e thirrjes së dytë për grante dhe sesioni informues në Tiranë

Projekti “BE për Bashkitë”, financuar nga BE, ka hapur thirrjen e dytë për aplikime në skemën e granteve për 61 bashkitë. Kjo thirrje do të mbështesë potencialin zhvillimor të bashkive si dhe do të përmirësojë kushtet mjedisore dhe social-ekonomike të komuniteteve lokale në Shqipëri, duke i përafruar ato me standartet evropiane.

Dokumentet dhe informacionet e nevojshme  https://eu4municipalities.al/thirrja-e-dyte/

Aplikimi është i hapur deri më më 10 qershor 2022

Për më shumë lexoni këtu.

Evente të ngjashme

Praktika të mira nga projekte të financuara nga BE

Praktika të mira nga projekte të financuara nga BE

Katalogu “Praktika të Mira” ka si qëllim të ofrojë shembuj të praktikave të mira në zbatimin me sukses të projekteve të financuara nga BE në vende të ndryshme të Evropës, si Kroaci, Mali i Zi, Serbia, Moldavia, Turqia, etj. Projektet e përfshira në katalog janë...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest