28-29 Prill/ Takim informues në Lezhë

Ekipi i #BEpërBashkitë vijon me sesionin e dytë informues në Lezhë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit verior. Gjatë këtij takimi u prezantuan dokumentet, rregullat dhe proceduarat e aplikimit të cilat duhet të ndiqen nga të gjitha bashkitë të interesuara për aplikim në këtë thirrje.

Në ditën e dytë u zhvillua trajnimi me fokus shkrimin e një projekt propozimi të suksesshëm, i organizuar në bashkëpunim me ekipin e projektit “Bashkitë për në Evropë”.

Për më shumë lexoni këtu.

Evente të ngjashme

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Mbi 320 të rinj janë përfitues të shërbimeve të Qendrës Rinore "Ollga Shuraja" në Bashkinë e Përmetit, që u inaugurua në datë 22 nëntor 2023. Kryetarja e Bashkisë së Përmetit, Alma Hoxha dhe Përfaqësuesja e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Marie Augouy zbuluan...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest