24 Maj/ Takimi i tretë i Komitetit Drejtues të projektit BE për Bashkitë

Projekti “BE përBashkitë” organizoi mbledhjen e tretë të Komitetit Drejtues me praninë e Zv. Ministres së Brendshme, znj. Romina Kuko dhe z. Orlando Fusco, Menaxher Programi në European Union in Albania, për të prezantuar progresin e projektit deri në këtë faze dhe diskutuar mbi projekt-propozimet e përzgjedhura në thirrjen e parë të granteve nga #BEpërBashkitë. Anëtarët dhanë komente pozitive nga për punën e realizuar deri më tani dhe rekomandime lidhur me zbatueshmërinë e projekteve nga bashkitë shqiptare të mbështetura finciarisht nga BE.

Lexo më shumë këtu.

Evente të ngjashme

Pin It on Pinterest