16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

Projekti “BE për Bashkitë”, financuar nga BE, organizoi sesionin e fundit informues në Vlorë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit jugor, ku u prezantuan objektivat, fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe kriteret e aplikimit në thirrjen e dytë të skemës së granteve të “BE për Bashkitë”.

Në kuadër të takimit informues në bashkëpunim me ekipin e projektit “Bashkitë për në Evropë”, u organizua trajnimi për shkrimin e një projekt propozimi të suksesshëm.

Për më shumë lexoni këtu.

Evente të ngjashme

11-12 Maj/ Takim informues në Elbasan

11-12 Maj/ Takim informues në Elbasan

Projekti “BE për Bashkitë”, i financuar nga BE, zhvilloi sesionin e dytë informues në Elbasan. Përfaqësuesit nga bashkia Elbasanit, Librazhdit, Prenjasit, Maliqit, Kolonjes, Belshit, Cerrikut dhe Skraparit u njohën me fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe...

Lexo më shumë
28-29 Prill/ Takim informues në Lezhë

28-29 Prill/ Takim informues në Lezhë

Ekipi i #BEpërBashkitë vijon me sesionin e dytë informues në Lezhë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit verior. Gjatë këtij takimi u prezantuan dokumentet, rregullat dhe proceduarat e aplikimit të cilat duhet të ndiqen nga të gjitha bashkitë të interesuara për...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest