11-12 Maj/ Takim informues në Elbasan

Projekti “BE për Bashkitë”, i financuar nga BE, zhvilloi sesionin e dytë informues në Elbasan. Përfaqësuesit nga bashkia Elbasanit, Librazhdit, Prenjasit, Maliqit, Kolonjes, Belshit, Cerrikut dhe Skraparit u njohën me fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe kriteret e aplikimit në thirrjen e dytë të skemës së granteve, të “BE për Bashkitë”, e hapur për të gjitha bashkitë deri më 10 qershor 2022.

Ky sesion u ndoq nga një trajnim i organizuar së bashku me projektin “Bashkitë për në Evropë” për shkrimin e një projekt propozimi të suksesshëm.

Për më shumë lexoni këtu.

Evente të ngjashme

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Përurimi i Qendrës Rinore në Përmet

Mbi 320 të rinj janë përfitues të shërbimeve të Qendrës Rinore "Ollga Shuraja" në Bashkinë e Përmetit, që u inaugurua në datë 22 nëntor 2023. Kryetarja e Bashkisë së Përmetit, Alma Hoxha dhe Përfaqësuesja e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Marie Augouy zbuluan...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest