09 Gusht
Vizitë pune në Gjirokastër

Ekipi i projektit “BE për Bashkitë” së bashku me përfaqësues nga zyra e Delegacionit Evropian në Shqipëri dhe ekipin e projektit “Bashkitë për në Evropë” zhvilluan takime me kryetarin e bashkisë së Gjirokastrës, z. Flamur Golemi si dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile për të kuptuar nevojat dhe përparësitë e zhvillimit lokal këtë bashki si dhe për t’i njohur me qëllimin dhe rolin e projektit në funksion të fuqizimit të kushteve sociale, ekonomike dhe mjedisore në nivel lokal.

Evente të ngjashme

Pin It on Pinterest