7 Shkurt 2023 – Takimi Fillestar i Projektit me Bashkinë Skrapar, Shqipëri.

Në shkurt 2023, ekipi ynë i projektit EU4Municipalities do të marrë pjesë në takimin nisës të projektit “Ndërtimi i ambienteve sportive në shkollën “Zylyftar Veleshnja”, financuar nga Skema e Granteve EU4Municipalities në Shqipëri, zbatuar nga një konsorcium i drejtuar nga NALAS.
Objektivi i përgjithshëm i projektit është ndërtimi i një ambienti sportiv të shkollës publike të Skraparit dhe krijimi i një akademie sportive që do të përmirësojë shërbimet lokale në angazhimin e nxënësve të rinj në aktivitete fizike dhe sportive. Kontributi i BE-së për këtë projekt është 50.000 euro, nga të cilat 39.000 do të përbëjnë investime në infrastrukturën fizike.

 

Evente të ngjashme

Praktika të mira nga projekte të financuara nga BE

Praktika të mira nga projekte të financuara nga BE

Katalogu “Praktika të Mira” ka si qëllim të ofrojë shembuj të praktikave të mira në zbatimin me sukses të projekteve të financuara nga BE në vende të ndryshme të Evropës, si Kroaci, Mali i Zi, Serbia, Moldavia, Turqia, etj. Projektet e përfshira në katalog janë...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest