25-26 Korrik 2022/ Trajnimi: Menaxhimi i Granteve të EU4M – Thirrja e Parë”

Më 25 dhe 26 korrik 2022,  BE për Bashkitë në kuadër të komponentit II: Forcimi i kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e fondeve të BE-së do të organizojë trajnimin: “Menaxhimi i Granteve të EU4M – Thirrja e Parë” në Europa House, Tiranë.

Trajnimi ka për qëllim rritjen e kapaciteteve të ekipeve të menaxhimit të projekteve fituese në thirrjen e parë. Ai do të ndjekë një qasje të ndërthurur, duke integruar rregullat e përgjithshme për zbatimin e projekteve të financuara nga BE me nevojat specifike të bashkive

Evente të ngjashme

16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

Projekti “BE për Bashkitë”, financuar nga BE, organizoi sesionin e fundit informues në Vlorë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit jugor, ku u prezantuan objektivat, fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe kriteret e aplikimit në thirrjen e dytë të skemës së...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest