23 Qershor/ Ceremonia e dhënies së granteve të “BE për Bashkitë”

Më 23 qershor, projekti  “BE për Bashkitë” organizoi në Bashkinë Mat ceremoninë e dhënies së granteve për bashkitë fituese në thirrjen e parë. Ky event shënon një moment të rëndësishëm për bashkitë në Shqipëri, komunitetet lokale dhe asistencën e Bashkimit Evropian, si dhe përbën një mundësi të shkëlqyer për të mbështetur përpjekjet e bashkive drejt zhvillimit të qëndrueshëm të komuniteteve lokale dhe integrimit Evropian.

Për të lexuar më shumë për aktivitetin kliko këtu.

Evente të ngjashme

16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

16-17 Maj/ Takim informues në Vlorë

Projekti “BE për Bashkitë”, financuar nga BE, organizoi sesionin e fundit informues në Vlorë me përfaqësuesit e bashkive të rajonit jugor, ku u prezantuan objektivat, fushat prioritare, rregullat, procedurat dhe kriteret e aplikimit në thirrjen e dytë të skemës së...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest