17 qershor
Takim mes delegacionit të BE-së dhe partnerëve të projektit “BE për Bashkitë”

Zhvilluam takimin e parë mes Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri dhe partnerëve të projektit “BE për Bashkitë” për të diskutuar  rolin dhe rëndësinë e projektit veçanërisht për mbështetjen që do t’ju ofrohet drejtpërdrejtë bashkive në Shqipëri për të përmirësuar kushtet sociale, ekonomike, mjedisore dhe për të nxitur kontributin e tyre në procesin e integrimit evropian.

Evente të ngjashme

Pin It on Pinterest