Bashkia Kuçovë


Rikonstruksioni i shkolles “Koço Korçari” Kuçove

 Informacion i përgjithshëm

Kohëzgjatja e projektit

Buxheti Total

Kontributi i BE (70.03%)

Kontributi Kombëtar (29.97%)

Komponenti i Investimit (63.9%)

Objektivi Kryesor

Sherbime te permiresuara bashkiake ne lidhje me edukimin ne Bashkine Kuçove

Aktivitetet Kryesore

 1. Rikonstruksioni i dy ndertesave shkollore si dhe i sistemeve elektrike dhe hidraulike te shkolles “Koço Korçari”.
 2. Organizimi i inagurimit te projektit
 3. Organizimi i 5 aktiviteteve edukative:
  1. “Trashegimnia Kulturore e BE” – aktivitete edukative per Diten e Pavaresise se Shqiperise, qe konsistojne ne nje parade folklorike tradicionale dhe nje koncert, me pjesemarrjen e 108 studenteve dhe 12 mesuesve te shkolles “Koço Korçari”.
  2. “Java Festive e qytetit”- e cila perfshin rreth 200 lojera krijuese te femijeve/te rinjve, te cila nxjerrin ne pah influencen e kulturave Europiane ne zhvillimin e Bashkise Kuçove.
  3. “Aktiviteti i Dites se Rinise”- me 20 instrumentiste te rinj te cilet do te luajne pjese klasike dhe moderne nga kompozitore te ndryshem.
  4. Nje ekspozite e arteve vizive- realizuar nga femijet, me pjesemarrjen e 40 femijeve duke perfshire 10 femije me aftesi ndryshe, te cilet do shprehin kuptimin e tyre rreth vlerave te BE-se.
  5. Nje Anketim i menaxhuar nga 10 te rinj nga Bashkia Kuçove, dhe ndarja me publikun e rezultateve te tij lidhur me performancen e bashkise lidhur me integrimin Europian.

Foto nga projekti para-pas

 Rezultatet kryesore

Infrastruktura e rehabilituar ne shkollen “Koço Korçari” ne Kucove (i sistemeve elektrike dhe hidraulike) duke permiresuar kushtet e mesimdhenies per 108 studente.

5 aktivitete kulturore e edukative te cilat sjellin se bashku 300 femije dhe 150 te rinj nga Bashkia Kuçove, duke promovuar talentet, diversitetin dhe kreativitetin e tyre, dhe duke i bere me aktive ne kuptimin dhe ndarjen e vlerave te BE-se.

Pin It on Pinterest