Lajmet

Workshop Teknik: Menaxhimi i fondeve të Bashkimit Evropian

Workshop Teknik: Menaxhimi i fondeve të Bashkimit Evropian

“Krijimi i një mjedisi të përshtatshëm për të menaxhuar fondet e BE-së: Mësimet e nxjerra nga EU4Municipalities” ishte tema e workshopit të dytë dhe të fundit teknik të projektit, që u zhvillua më 30 Maj 2024, pranë Europe House në Tiranë.                     Në takim u diskutua mbi buxhetimin...

Lexo më shumë
Investim për të ardhmen në Pukë

Investim për të ardhmen në Pukë

Me qëllimin kryesor për të fuqizuar të rinjtë pukjanë përmes shërbimeve cilësore dhe përmirësimit të shërbimeve, Bashkimi Evropian financoi përmes skemës së granteve “BE për Bashkitë”, tre ndërhyrje me rëndësi: krijimin e Qendrës së Inovacionit, rehabilitimin e palestrës së shkollës “Migjeni” dhe rikonstruksionin e Qendrës Sportive.

Lexo më shumë
Kërkesë për Ofertë – Prodhimi i një video promocionale

Kërkesë për Ofertë – Prodhimi i një video promocionale

Ref. e publikimit: EU4M - 32 Titulli i projektit: “BEpërBashkitë” Titulli i kontratës: Prodhimi i një videoje promocionale për finalizimin e projektit “BE për Bashkitë”. Autoriteti Kontraktor: NALAS, Rrjeti i Shoqatave të Autoriteteve Vendore të Evropës Juglindore, Dega Shqipëri Buxheti maksimal:...

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest