Uncategorized @sq
Investim për të ardhmen në Pukë

Investim për të ardhmen në Pukë

Me qëllimin kryesor për të fuqizuar të rinjtë pukjanë përmes shërbimeve cilësore dhe përmirësimit të shërbimeve, Bashkimi Evropian financoi përmes skemës së granteve “BE për Bashkitë”, tre ndërhyrje me rëndësi: krijimin e Qendrës së Inovacionit, rehabilitimin e palestrës së shkollës “Migjeni” dhe rikonstruksionin e Qendrës Sportive.

Lexo më shumë

Pin It on Pinterest